Over Blogs4Travel

Bekijk onze diensten

Over ons

Blogs4Travel is een online adviesbureau voor bedrijven in de reiswereld gespecialiseerd in contentmarketing. Wij verbinden opdrachtgevers met bloggers, vloggers en social influencers. Onze kennis varieert van domeinontwikkeling en communitymanagement, tot en met het opzetten van een social media strategie of het verbeteren van on-site content.

Waarom Blogs4Travel?

Drie jaar geleden is Richard Otten in opdracht voor de touroperator Vacanceselect begonnen met de start van het blog Glamping.nl. De opdracht was simpel: “Zorg ervoor dat Glamping.nl op nummer 1 in Google komt, zonder dat we geld aan Adwords uitgeven.” Het resultaat werd een blog vol inspiratie en informatie over het fenomeen glamping dat staat voor ‘glamorous camping’, een term met een steeds groter zoekvolume. Het blog biedt de juiste content en de bezoekers worden geïnspireerd door leuke verhalen en de laatste trends, waarbij de bezoeker telkens doorgestuurd wordt naar de website van de touroperator of aanbiedende partij.

Na dit grote succes zijn er vorig jaar meerdere domeinen bijgekomen om ook deze opnieuw tot ontwikkelen tot succesvolle blogs, met onder andere Kids-Campings.com en Gardameer.nl. Samen met alle andere domeinen vallen deze binnen ons project Blogs4Travel, een handelsnaam van Jobs4Leisure, onder andere bekend van Zomerjobs.nl.

Benieuwd naar wie wij zijn? Meet the team!

Bloggers, vloggers en influencers

Onze missie is om bedrijven in elk vakgebied te inspireren om relevante content in samenwerking met bloggers in te zetten om een website tot een hoger level te tillen dat zal leiden tot meer conversies.

Met onze kennis en ervaring willen wij bedrijven adviseren om lege domeinen te ontwikkelen tot succesvolle websites waar waardevolle content centraal staat en bezoekers geïnspireerd worden. Of het nu gaat om het verspreiden van jouw product of dienst via influencers, het vergroten van je social media kanalen, het vergroten van conversies op je website of het verbeteren van je zichtbaarheid. Voor elke doelstelling bedenken wij een oplossing.

 

Contact

Stage en afstuderen

Wil jij je aansluiten bij ons team en ben jij op zoek naar een uitdagende stage of een leuke afstudeeropdracht? Neem dan contact met ons op!

 

Stage: Online marketing en affiliatie
Duur: 6 maanden

Meer informatie ⇨

 

Stage: Community- en content management
Duur: 6 maanden

Meer informatie ⇨

 

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!