Wat kan Blogs4Travel voor jouw organisatie betekenen?

Bekijk onze diensten

Ben jij op zoek naar een manier om jouw organisatie te verrijken met nieuwe content, een nieuwe website of een andere insteek in social media? Wij bij Blogs4Travel willen je daarbij helpen en je laten zien dat hiermee de conversie naar jouw website vergroot kan worden.

  • Wij gaan graag met je om tafel om bepaalde zaken helder te hebben, oftewel; de kennismaking. Hierbij gaan we in gesprek over de achtergrond en de kansen van het project, de doelgroep die je wilt aanspreken etc.
  • De strategie is het breekpunt in de online marketing. We denken graag mee over de boodschap, de juiste waardepropositie en meer vragen die je tegenkomt bij het opzetten van een online marketing strategie.
  • Het uitwerken van een contentstrategie of een social media plan neemt veel tijd in beslag. Wij snappen heel goed dat die tijd er niet altijd is. Wij bieden hier graag een deel of volledige ondersteuning in.

4 niveaus in content

Door het project heen houden we uiteraard rekening met uw wensen. Onze flexibiliteit is groot om gaandeweg aanpassingen te doen om tot het beste resultaat te komen. In onze werkwijze houden wij rekening met vier niveaus van content.

        content_production_and_quality_improvement_icon-svg

      contentcreatie

        community-management

      soo-africav2

Eigen content
Content on-site
Content off-site
Uitgelichte content

Deze content komt van vier verschillende niveaus. De eigen content komt van jullie eigen medewerkers. Met de content on-site bedoelen wij de blogs die door de gasten of klanten zijn geschreven, dit kan in de vorm van een ervaring in een blog of een review. De content off-site wordt geschreven door bloggers vanuit Blogs4Travel en externe bloggers vanuit onze database die schrijven in een niche markt. Uitgelichte content is de content die via invloedrijke bloggers en belangrijke podia op de website verschijnen.

Contact

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!