Afstuderen bij Blogs4Travel: een onvergetelijke ervaring!

22 januari 2021

Op 7 september 2020 zette ik de eerste stappen in het kantoor van Blogs4Travel. Met een big smile en een gezonde portie zenuwen, liet ik mezelf van mijn beste kant zien. Ik wilde toch echt wel héél graag mijn opleiding International Hotel Management afronden! Wat ik niet had verwacht was dat ik elke dag opnieuw van de ene verbazing in de andere zou vallen. Ik dook in de wereld van digitale marketing en reizen. Benieuwd waarom ik deze bijzondere tijd nooit meer vergeet? Lees dan snel mee!

Altijd een warm welkom

Daar hebben we het weer, de pandemie… Dat heeft mijn onderzoek en werk bij Blogs4Travel er niet makkelijker op gemaakt. Toch wisten we er altijd iets van de maken. Lachende collega’s en gezelligheid was er in overvloed. En was het niet face-to-face aan de vrijdagmiddagborrel, dan was het wel meezingen met de grootste Nederlandse hits online. We hielpen elkaar écht door deze moeilijke tijden heen!

Foto van Hannah Busing via Unsplash

Geen uitdaging uit de weg

Uitdagingen maken je tot wie je bent. Ik ging deze dan ook niet uit de weg. Een e-mailmarketing campagne is wat ik zou gaan maken voor de leukste glampingwebsite van Nederland; Glamping.nl. Mijn familie begreep niks van wat er op mijn scherm verscheen. Ingewikkelde Google Analytics, personalisatiemethoden en onderzoeksresultaten. Terwijl ik de interesses van de doelgroep van glamping uitploos, beleefde ik veel plezier in het ontwerpen van deze campagne. Ik liet mijn creativiteit volledig de vrije loop en kon echt mijn ei kwijt!

Foto van Jukan Tateisi via Unsplash

Sales, blogs en nog veel meer

Junior Accountmanager bij Blogs4Travel, dat was ík! Stiekem was ik best wel trots op die titel, maar dat mocht niemand weten. In het begin dacht ik dat deze titel te hoog gegrepen was, maar naarmate de tijd vorderde werd ik een expert in het verkopen van pakketten en het communiceren met glampings over de hele wereld. Ik ben echt dankbaar dat ik creatief schrijven heb mogen leren. Ik kreeg steeds meer plezier in het schrijven van blogs, landingspagina’s en internationale artikelen. Ik draaide nergens mijn hand meer voor om!

Foto van Tim Mossholder via Unsplash

Dolle pret beleven

De andere stagiaires van Blogs4Travel hebben mij zoveel kracht en energie gegeven. We stonden altijd voor elkaar klaar, we zaten toch in hetzelfde schuitje. Maar wel een heel leuk schuitje! Ik beleefde avonturen tijdens glampingevenementen, zoals bij Glampspiration. Zwoegend door de modder en lachend om onze gekke foto’s werden we geïnspireerd. Ook tijdens het organiseren van Ik Hou Van Holland beleefden we dolle pret. Met vlaggetjes op de wangen en oranje petjes bezorgden we onze collega’s een leuke middag.

Foto van Glampspiration via Esmee Frederique Schut

Take-away

En nee, ik heb het hier niet over de de McDrive… Maar wat ga ik meenemen? Mijn kennis van digitale marketing, creatief schrijven en personalisatie natuurlijk! Maar wat ik echt voor altijd ga onthouden is dat je samen veel sterker staat en je zoveel meer kunt bereiken! Toen snapte ik ook opeens waarom Batman Robin aan zijn zijde heeft staan.

Foto van Duy Pham via Unsplash

Wil je meer lezen over mijn ervaring bij Glampspiration? Klik dan hier!

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!