Camperreis Erwin Hymer Group

Erwin Hymer Group is in Europa marktleider in campers en caravans. Het bedrijf beschikt tevens over een online platform FREEONTOUR waar wij structureel mee samenwerken. Meer over deze samenwerking lees je hier. Namens de Erwin Hymer Group hebben wij in de zomer van 2017 een camperreis gemaakt door Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Op deze pagina nemen we je mee op deze reis.

Erwin Hymer Group

Content creëren

Twee van onze werknemers trokken 10 dagen lang door delen van Italië en Frankrijk met een camper verzorgd door de Erwin Hymer Group. Deze reis zorgde voor een dosis inspiratie om over te bloggen op onze eigen domeinen. De camperreis startte aan het Gardameer om vervolgens door te reizen naar Venetië, Toscane, de Bloemenrivièra, de Côte d’Azur en de Ardèche. Aan al deze regio’s is een (deel) van een domein gewijd dus wij konden inspirerende en persoonlijke content en foto’s delen. Ook op onze social media kanalen kon je ons nauwlettend in de gaten houden. Daarnaast hebben wij gedurende de camperreis een logboek bijgehouden op FREEONTOUR: roadtrip deel 1 en roadtrip deel 2.

Erwin Hymer Group - camperreis burstner camper

Waarom een contentreis?

Het grote voordeel van een samenwerking als deze is dat er content gecreëerd kan worden op verschillende niveaus. Naast content voor FREEONTOUR hebben wij blogs geschreven voor onze eigen platformen. Daarnaast zijn het zeer persoonlijke blogs wat een grote meerwaarde biedt aan lezers. Een merk als de Erwin Hymer Group wordt daarnaast onder een groot publiek onder de aandacht gebracht. Een goede manier om je naamsbekendheid te vergroten!

Presenteren op de Kampeer en Caravanjaarbeurs

Tot slot hebben wij een presentatie verzorgd op de Kampeer en Caravanjaarbeurs over deze bijzondere camperreis. Deze beurs duurt maar liefst 5 dagen, 2 van de 5 dagen waren wij aanwezig als spreker. Bezoekers van de beurs konden aanschuiven en luisteren naar onze ervaringen.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!