Enotria

Enotria is gespecialiseerd in reizen naar Italië. Of je nu op rondreis wilt door dit Zuid-Europese land of wilt verblijven in een villa of vakantiehuis, bij Enotria vind je het. Verschillende van onze eigen labels zijn gericht op regio’s in Italië of eilanden die tot Italië behoren. Enkele voorbeelden: Gardameer.nl, Toscana.nl en Sardinië.nl. Content creëren voor een Italië specialist sluit dus perfect bij ons aan. Wij hebben voor Enotria content gecreeërd op verschillende niveaus. Lees er meer over op deze pagina.

Enotria

Blogs schrijven

Onder Entoria vallen reizeninitalie.nl en calabrië.nl. Websites die voor onze samenwerking met Enotria pas kort in beheer waren van deze reisspecialist. Op dat moment was de content op beide websites nog gering, zo bestond er bijvoorbeeld nog geen blog. Blogs zijn een perfecte manier om hoger te eindigen in Google en om zo dus meer verkeer te genereren naar je website. Aan ons de taak om aan de hand van een vooraf opgestelde contentkalender blogs te schrijven die pasten bij het merk. Hierbij hebben wij gelet op de tone of voice en natuurlijk de onderwerpen. Authentiek Italië stond hierbij centraal.

Social Media

Blogs delen op je Facebookpagina is essentieel want dit is goed voor de traffic naar je website. Daarbij is de kwaliteit van de posts zeer belangrijk. Want hoe zorg je ervoor dat mensen worden aangetrokken tot het lezen van een post en vooral om te klikken op de link naar het blog. Wij hebben de nodige ervaring met social media en dus hebben wij voor ieder blog een bijpassende post gecreëerd die vervolgens gepubliceerd is op de Facebookpagina van beide platformen.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!