Estivotravel

Estivotravel is een kleinschalige touroperator die alles tot in de puntjes verzorgt. Zij exploiteert stacaravans volgens de goede oude principes, waarbij ze alles in het werk stelt om in de behoeften van klanten te voorzien. Dit doet zij op bestemmingen in Italië, Kroatië, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Luxemburg. Op een paar van deze bestemmingen heeft Estivotravel haar eigen luxe accommodaties staan zoals de Estivo Premium en de Estivo Mirage Forest. Benieuwd op welke manier wij samenwerken met Estivotravel? Lees dan zeker even mee.

website van Estivotravel

Screenshot van de website van Estivotravel

Social media beheer voor Estivotravel

Sinds juni beheren wij de social media kanalen van Estivotravel. We posten drie keer per week een nieuw bericht op Facebook en waar passend ook op het Instagramkanaal van Estivotravel. In juni trok de markt weer aan en openden verschillende vakantielanden langzaam hun grenzen. Het moment om je social media op orde te hebben. Estivotravel gaf zelf aan er lastig aan toe te komen hun kanalen goed bij te houden en daarom vroegen ze ons al snel om hulp.

Half juni zijn we meteen los gegaan met het posten van berichten waarin we bestemmingen promoten, maar ook inspiratie geven aan vakantiegangers voor hun volgende bestemming. Vooral belangrijk hierbij zijn de USP’s van een bestemming of product. Heeft de bestemming een bijzondere ligging of de accommodatie een geweldig mooi terras? Melden! Kun je op de bestemming gave activiteiten ondernemen of ligt de bestemming vlakbij een grote stad? Melden! Op deze manier trokken we de aandacht van onze volgers en zorgden we ervoor dat het bereik groeide.

social media beheer Estivotravel

Screenshot van een Facebookbericht van Estivotravel

Facebookcampagnes inrichten

Naast dat we structureel berichten plaatsen op de social media kanalen, zorgden we ook voor een campagne om de community te laten groeien. De community van Estivotravel was immers nog klein, omdat zij een vrij nieuwe speler is op de markt. We zorgden voor een kleine campagne met een laag budget, waarbij we zoveel mogelijk likes voor de pagina binnen probeerden te halen. Ook zetten we gelijktijdig een campagne op bepaalde berichten aan om zo het bereik en de betrokkenheid bij deze berichten te promoten. Ook via deze weg kregen we indirect veel nieuwe geïnteresseerden. Bovendien zorgden we op deze manier voor interesse voor de beschikbare producten van Estivotravel. Deze konden allemaal nog via de site geboekt worden voor het hoogseizoen.

Bestemmingen promoten

Behalve onze samenwerking op het gebied van social media, promoten wij sinds vorig jaar ook de bestemmingen van Estivotravel op onze domeinen. Ook via deze weg krijgt Estivotravel regelmatig boekingen en websitebezoek binnen.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!