Glamping4All

Glamping4All is een aanbieder van glampingbestemmingen in Frankrijk, Spanje, Italië en Kroatië. Je overnacht bij deze aanbieder in een luxe lodgetent of safaritent met sanitair voor maximaal 8 personen. Sinds november 2019 beheren wij de social media kanalen van Glamping4All, zodat de community op de hoogte blijft van de leukste aanbiedingen en acties. Ook delen wij vakantie-ervaringen via deze kanalen. Benieuwd wat wij tot nu toe voor deze glampingaanbieder gedaan hebben? Lees dan zeker even mee.

Screenshot van website Glamping4All

Social media beheer

Glamping4All beschikt over een grote Facebook community en kleinere Instagram community waarop wij wekelijks drie berichten plaatsen. Afhankelijk van de periode plaatsen wij berichten over vroegboekkortingen, inspiratie voor je vakantie en last minute aanbiedingen. Ook proberen we de community te betrekken door bijvoorbeeld leuke polls te plaatsen, ze te vragen om foto’s te delen die we door kunnen posten en campings te vragen leuke filmpjes en nieuwe content met ons te delen, zodat we deze door kunnen posten. Door structureel zichtbaar te zijn bij je doelgroep vergroot je immers de kans dat ze bij jou hun volgende vakantie boeken.

Screenshot van social media bericht Glamping4All Facebook

Facebookcampagnes

Vanwege de coronacrisis waren er voor het seizoen nog veel bestemmingen beschikbaar bij al onze aanbieders, zo ook bij Glamping4All. Daarom richten wij voor hen een speciale campagne in voor hun kleinschalige bestemmingen en accommodaties met eigen sanitair. Immers zagen wij een trend in de markt dat accommodaties met eigen sanitair erg in trek waren. Toen 15 juni de grenzen opengingen hebben we de campagne direct live gezet en gezorgd voor veel websiteverkeer naar de website van Glamping4all. Ook de boekingen kwamen langzaam weer op gang. We hebben ook nog een aantal specifieke actiecampagnes live gezet, bijvoorbeeld een last minute campagne voor een van de bestemmingen van Glamping4All waar nog veel beschikbaarheid was. Allemaal om de boekingen te stimuleren en nog zoveel mogelijk mensen aan te trekken voor een vakantie in het buitenland.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!