LIFFIN

LIFFIN is aanbieder van tijdelijke slaapaccommodaties voor elk gewenst niveau van luxe. Zij plaatst deze tijdelijke accommodaties op evenementen en op pop-up glampinglocaties. Benieuwd op welke manier wij samenwerken met LIFFIN? Lees dan zeker even mee.

LIFFIN

Screenshot van de website van LIFFIN

Persreizen voor LIFFIN

Voor LIFFIN hebben wij al verschillende accommodaties uitgetest en promotie gemaakt voor hun bestemmingen. Zo testten wij de accommodaties bij Slot Doddendael, de accommodaties bij Natuurlijk Glamping en de accommodaties bij Tijdloos. Op alle drie de locaties sliepen we in een andere accommodatie, wat de veelzijdigheid van de accommodaties aantoont. Ook kunnen de accommodaties geplaatst worden op terreinen van groot naar klein, dus er zit voor elk wat wils tussen.

Promotie vanuit Glamping.nl

Via de persreizen helpen wij LIFFIN aan promotie voor hun accommodaties. Dit doen wij bijvoorbeeld door berichten te plaatsen op onze social media kanalen, maar ook door blogs te schrijven over onze ervaringen. Op deze manier wekken wij de interesse van onze bezoekers voor de accommodaties, waardoor ook zij deze accommodaties willen uitproberen. Indirect wekken wij ook interesse van glampingfabrikanten en eigenaren van evenementenlocaties. Wie weet haalt LIFFIN er op deze manier nog nieuwe klanten uit. Het is bovendien hartstikke leuk om de accommodaties te mogen testen en de verschillende glampings in Nederland te bezoeken.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!