Persreis I feel Slovenia

Baltus Communicatie organiseerde in samenwerking met I feel Slovenia een persreis. I feel Slovenia is het toerismebureau van Slovenië. Blogs4Travel projectmanager Renske ging mee op deze rondreis door Slovenië.

Persreis I feel Slovenia

Op persreis namens Glamping.nl

Wij mochten mee op persreis namens ons platform Glamping.nl. Daarnaast gingen er nog enkele andere platformen mee op persreis. Waarom Glamping.nl? De reis was een rondreis door het prachtige Slovenië waarbij er ook in glampingaccommodaties werd geslapen. Renske heeft enorm veel gezien van Slovenië tijdens haar reis. Van Lake Bled tot steden als Maribor en Ljubljana. Gezien er op Glamping.nl aanbod staat in dit land hebben wij na deze reis weer een dosis inspiratie om over te bloggen en foto’s om te delen. Daarnaast heeft Renske kennis gemaakt met nieuwe glampings die nu ook een plekje hebben op Glamping.nl. Tot slot is een persreis natuurlijk het uitgelezen moment om te netwerken.

Persreis Slovenië

Een impressie van de reis

Gedurende de rondreis heeft Renske regelmatig foto’s gedeeld op zowel het Instagram- als Facebook kanaal van Glamping.nl. Zo konden onze volgers meegenieten en kennis maken met Slovenië. Glampings waar Renske overnachtte werden onder de aandacht gebracht, want wat waren die accommodaties prachtig! Na afloop van de reis heeft Renske een uitgebreid blog geschreven over alles wat zij tijdens de persreis heeft gezien en gedaan. Ook foto’s van de accommodaties zijn terug te vinden in haar blog. Nieuwsgierig geworden? Hier lees je het blog.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!