Spotty Club

Spottyclub.nl is de website van de mascotte van de Vacanze col Cuore keten. Zo zie je in één oogopslag op welke bestemmingen in Italië mascotte Spotty aanwezig is. Wel zo handig voor de grote en kleine fans van deze vriendelijke campinghond! Wij hielpen op verschillende manieren met het tot stand brengen van deze website.

Ontwerpen Spottyclub.nl

Wij verzorgden het format voor de website van Spotty. Daarnaast schreven wij ook de teksten voor de Nederlandse versie van de website en coördineerden de vertalingen naar het Duits, Engels en Italiaans. Zo kan elke campinggast in zijn/haar eigen taal alles over Spotty te weten komen.

spottyclub.nl

Website beheer

Blogs4Travel doet ook het beheer van Spottyclub.nl. Zo houden we bijvoorbeeld de pagina’s up to date. Op de website van Spotty kunnen brieven en tekeningen worden ingestuurd. Daarnaast is er een Wall of Fame, waarop regelmatig de mooiste foto’s van Spotty en zijn fans worden geplaatst. Daarnaast zorgen we bij mankementen of veranderingen ook dat de nodige aanpassingen aan de website worden gedaan.

mascotte spotty

Social media Spotty Club

Spotty heeft zijn eigen Facebookpagina, die wij ook voor de Spotty Club bijhouden. Zo delen we de leukste nieuwtjes over de mascotte en foto’s en video’s van de activiteiten op de Vacanze col Cuore bestemmingen.

facebook spotty

Benieuwd naar wat we voor jouw website kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!