TotaVilla

Bij TotaVilla boek je een villa, vakantiehuis of boerderij in Frankrijk of Nederland. Deze accommodaties zijn van particuliere eigenaren. Naast het boeken van een verblijf beschikt de website ook over een inspirerend blog.

TotaVilla, website - Blogs4Travel

Contentkalender en strategie

Wij zijn de Google Analytics ingedoken en hebben wij gekeken naar een handige contentstrategie voor dit platform. Deze contentstrategie is vertaald naar een contentkalender waaraan we maandelijks invulling geven. Zo weten we zeker dat het domein wordt voorzien van de juiste content en dragen we met onze content ook bij aan het versterken van de SEO-positie van TotaVilla.

Bloggen voor TotaVilla

Op het blog verschijnt wekelijks een nieuw door ons geschreven blog. Want ook verschillende van onze eigen websites zoals cotedazur.nl draaien om Frankrijk. Al onze werknemers zijn meer dan eens in Frankrijk geweest en sommige hebben er zelfs tijdelijk gewoond. Onze reiservaring en enthousiasme over dit land delen wij dus graag, zo ook op dit blog. Wij delen hier bijvoorbeeld de beste to do tips in verschillende plaatsen en zetten verschillende top lijstjes voor je op een rijtje! Daarnaast kun je op het blog meer lezen over de bijzondere accommodaties die TotaVilla aanbiedt.

 

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!