Zoover

Zoover staat bekend als hét toeristische reviewplatform van Nederland. Reizigers kunnen hier reviews plaatsen en lezen over bestemmingen, accommodaties en activiteiten. Maar Zoover is veel meer dan dat. Op de website en het blog vind je erg veel content die een dosis inspiratie vormt op het gebied van reizen. Ook wij creëren deze content die terug te vinden is op Zoover.nl en op het Zoover blog.

zoover homepagina

SEO teksten

Letterlijk elke bestemming is terug te vinden op de website. Van de meest kleine plaatsjes in Griekenland tot wereldsteden waar iedereen van heeft gehoord. Elke bestemming is dus vindbaar maar lang niet alle bestemmingen beschikken over content. Niet gek als je je bedenkt over hoeveel bestemmingen dit gaat. Wij schrijven deze teksten over plaatsen, landen maar ook over thema’s zoals wellness. Hierbij schrijven wij een interessante inleiding en vertellen we alles over de leukste activiteiten, de mooiste natuurlijke plekjes, de beste restaurants en tophotels.

Zoover, SEO teksten Blogs4Travel

Blogs

Naast de SEO teksten schrijven wij ook blogs. Op het blog vind je uiteenlopende artikelen: van reistips tot weetjes en informatieve blogs over must sees in een bepaald land of regio. De door ons geschreven blogs kun je hier vinden. Ook helpen wij Zoover bij het herschrijven van bestaande blogs zodat ook deze passen binnen de nieuwe strategie.

zoover blog

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!