De leukste relatiegeschenken voor de kerst!

4 december 2020

Het is bijna zover, de mooiste tijd van het jaar staat weer voor de deur. Deze tijd draait natuurlijk om gezelligheid, warmte en natuurlijk ook cadeaus. Maar wat kies je als geschenk voor een zakenrelatie? Met deze tips wordt een leuk geschenk kiezen kinderspel! Meer weten? Lees dan snel verder.

Personalisatie is key

We zien het overal terugkomen: personalisatie. Van nieuwsbrieven tot aan relatiegeschenken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt gepersonaliseerd. Kies bijvoorbeeld voor een draagtas met een bepaalde tekst erop. Buiten dat dit erg handig is, is het ook heel leuk om te geven. Buiten de tas zijn er natuurlijk veel meer opties voor gepersonaliseerde cadeaus. Zo bedruk je gemakkelijk een shirt, wijnfles of zelfs een stappenteller.

Foto van Lex Sirikiat via Unsplash

Cadeaus klaar, opladen maar!

Dit is hoogstwaarschijnlijk geen verrassing, maar technologie is the way to go als het gaat om relatiegeschenken. Want een powerbank, usb-stick of bluetooth speaker kunnen we allemaal wel gebruiken toch? Dit zijn waardevolle producten waar zowel op het werk als in de privé-sfeer goed gebruik van kan worden gemaakt.

Foto van Jonas Leupe via Unsplash

Gezond het nieuwe jaar in

Gezondheid is, zeker in een jaar als deze, belangrijker dan ooit. De derde tip is dan ook het geven van een geschenk met betrekking tot het gezonde leven. Denk bijvoorbeeld aan een sportshirt, een springtouw of een yogamatje. Dit is niet alleen een origineel cadeau, maar ook een goede stimulans om in beweging te komen.

Foto van Valentina Sotnikova via Unsplash

Duurzame producten voor duurzame relaties

Last but not least is duurzaamheid een trend om zeker in het achterhoofd te houden. We zijn steeds bewuster bezig met het milieu en vinden het ook steeds belangrijker dat iedereen dat doet. Wanneer je als bedrijf uitstraalt dat jij begaan bent met het milieu heeft dit een positieve uitwerking op je zakenrelatie. Zo kies je bijvoorbeeld voor een dopper of een pen. Een pen klinkt misschien wat ouderwets, maar met duurzame en luxe varianten van de pen in opkomst geeft dit een andere wending aan dit bekende geschenk.

Foto van Noah Buscher via Unsplash

Met de bovenstaande tips maak jij jouw zakenrelaties blij deze kerst! Wat geef jij als relatiegeschenk?

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!