De podcast over toerisme, recreatie en vrije tijd waar je naar wilt blijven luisteren

2 april 2021

Sinds deze maand heeft onze eigenaar Richard Otten zijn eigen podcasts, waarin hij je een keer in de twee weken op donderdag een kijkje in de wereld van toerisme, recreatie en vrije tijd geeft. Samen met toonaangevende personen uit de sector gaat Richard, die bekend is van onder andere Glamping.nl, TeamAnimation en Blogs4Travel, in gesprek over verschillende thema’s in de branche. Interessant, innovatief en bomvol inspiratie. Ook benieuwd naar deze podcasts? Lees hieronder meer over dit leuke initiatief!

Foto van Richard Otten

Een mooi initiatief: de podcasts van Richard Otten

Juist in deze tijd is het belangrijk om stippen aan de horizon te blijven zien en perspectief te houden. Mede daarom is besloten om dit concept te lanceren en zo de luisteraar te helpen om zich voor te bereiden op de toekomst. Zelf zegt Richard hierover: “Kennisdeling is voor mij een belangrijk onderdeel van ons werk binnen toerisme. Door ervaringen uit te wisselen, komen we tot nieuwe inzichten en ideeën die de branche verder vooruit helpen. Zowel tijdens als na de lastige periode waarin onze branche nu zit”.

Gesprekken waar je geen genoeg van kunt krijgen

Inmiddels staan de eerste drie podcasts van Richard online, en we kunnen niet anders stellen dan dat de podcasts een genot zijn om naar te luisteren. Goof Lukken, Ivo van der Vlis en Rutger van de Maat zijn inmiddels langsgekomen om hun ervaringen, meningen en expertise delen. Gevarieerd zijn de podcasts zeker, want elke gast heeft zijn eigen verhaal. Dit zorgt ervoor dat er een interessante dynamiek ontstaat en diverse onderwerpen de revue passeren. Eigenaar van Vacanze Col Cuore Resorts Alessandro van de Loo schuift binnenkort ook nog aan om te vertellen over zijn vakgebied, evenals Zandstuve parkmanager Wouter van der Meer en Danny Pearl van Glamp Outdoor Camp. Genoeg interessants om naar te luisteren dus!

Wil jij ook luisteren naar de podcasts van Richard Otten? Dat kan onder andere via Spotify, iTunes, Apple podcast, Soundcloud en Stitcher.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!