De toekomst van de reispublishing

20 februari 2017

Eén van ’s werelds grootste reisbloggers gaf zijn visie in een lezing op de Vakdagen van de Vakantiebeurs in januari. Gary Arndt van Everything Everywhere gaf een kritische kijk op de steeds verder verdwijnende wereld van print en de innoverende digitale wereld. Maar vooral ook de problemen die het met zich meebrengt. De bloggerswereld groeit met de dag, elke dag komen er weer jonge mensen bij die de wereld al bloggend over willen reizen. Maar de industrie heeft er geen zicht op. Waar moet je als reisbedrijf een blogger op uitkiezen? Die kennis mist volgens Gary, als ervaren reisblogger heeft hij het al te vaak gezien.

Bedrijven die een reisblogger kiezen die nog geen website geeft en geen bereik op social media. Waar natuurlijk niet de verwachte resultaten uitkomen, maar wat wel veel geld kost. Er wordt minder getoetst op de kwaliteit van een blogger.

Welke kant gaan we op in de toekomst? In het hele blog op TravelNext geeft Gary in 5 punten zijn visie op de toekomst van de reispublishing.

 

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!