Coaching

Of het nu gaat om stagebegeleiding, werkervaring opdoen of het coachen van een team: wij kijken graag samen naar coachingsmogelijkheden voor jou of je bedrijf.

Afstudeerbegeleiding

Per semester geven wij aan minimaal twee studenten begeleiding tijdens hun afstudeertraject. We zien dat het heel waardevol is om je afstudeertraject bij een bedrijf te starten. Aangezien je zo gemakkelijk aan je onderzoeksgegevens komt, maar ook echt in de organisatie kunt duiken. Bovendien is zo’n afstudeertraject een goede voorbereiding op de arbeidsmarkt. Samen met ons kijk je waar je interesses liggen en aan welke eisen je afstudeeronderzoek moet voldoen. Op basis daarvan kiezen we samen een onderwerp waarmee we het traject gaan starten.

Tijdens het traject werk je enkele dagen mee in onze organisatie en proberen we goed te kijken dat de meewerktaken aansluiten op jouw afstudeertraject. Zo leer je steeds meer over je onderwerp tijdens je afstudeerperiode en kun je een gedegen onderzoek schrijven. Uiteraard kun je wekelijks bij ons terecht voor overleg en vragen over je onderzoek en helpen wij je tijdens je onderzoek graag bij vragen of problemen. Zo heb je naast je opleiding nog wat extra begeleiding en kun je je studie goed afronden.

Stagebegeleiding

Elk semester hebben wij uiteraard ook plek voor een meewerkstagiair. Samen met jou en je opleiding kijken we naar een geschikt takenpakket voor de meewerkperiode bij ons. Maar geen zorgen: het zal geen standaard stage worden. Op basis van je interesses en je profiel kijken we welke van onze bedrijfsonderdelen het beste aansluiten bij jou en kijken we over welke onderwerpen je nog meer zou willen leren. Zo kun je bijvoorbeeld meedraaien bij Verkoop, in het contentteam of een bijdrage leveren aan onze social media kanalen. Veelal is het een combinatie van verschillende onderdelen. Zo hou je je stage levendig en afwisselend en leer je het meest. Bij ons kun je dankzij ons kleine team al snel veel verantwoordelijkheid krijgen en kun je als het goed gaat zelfs je eigen projecten krijgen binnen je stage.

Werkleertraject

Ben je net afgestudeerd maar weet je nog niet precies wat je wil of heb je wel werkervaring maar niet op het gebied van online marketing en toerisme? Bij ons kun je terecht voor een werkleertraject waarbinnen we samen met jou kijken welke functie bij jou past. Schrijf je graag ervaringsverhalen of hou je je liever bezig met verkoop of misschien wel SEO optimalisatie? Bij ons krijg je de kans om de verschillende facetten van online marketing te leren kennen en je verder te ontwikkelen binnen de online marketing. Samen met jou maken we een gericht plan met bijbehorende taken. Ook krijg je van ons gedurende het traject volop begeleiding. Zo kun je je in korte tijd sterk ontwikkelen. En wie weet kun je binnen een paar maanden wel bij ons of  bij een ander kantoor binnen de sector aan de slag.

Coaching van een team

Heb je binnen je organisatie een leuk en gezellig team dat wel wat hulp kan gebruiken als het gaat om online marketing? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons eenmalig uitnodigen of samen met ons een coachingstraject opstarten. Huur bijvoorbeeld een van onze medewerkers in als projectmanager binnen de contentmarketing. Deze projectmanager draagt zorg voor de kwaliteit en het slagen van het project en helpt het team op weg bij het werken met nieuwe methodes. Is jouw team bijvoorbeeld nog niet zo thuis in de online marketing, maar wil je hier wel graag iets mee doen? Dan komen wij graag langs om je team hierbij te begeleiden. Wij helpen ze met vragen over CMS-systemen, SEO Optimalisatie of het schrijven voor online. Allemaal onderdelen die net even anders gaan dan jouw team gewend is. Ook wanneer je bijvoorbeeld online marketing wilt verwerken in je lesprogramma kun je bij ons terecht. Wij begeleiden docenten graag bij de integratie van online marketing in het lesprogramma.

Meer weten over een of meerdere van de verschillende coachingsvormen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@blogs4travel.nl.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!