Contentmanagement

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen de juiste contentstrategie te ontwikkelen? Wij denken graag met je mee. Dankzij het ontwikkelen en onderhouden van 14 eigen labels hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van contentmanagement die wij graag met je delen.

Wat wij doen

Met behulp van persoonlijke, aansprekende teksten en onderwerpen jouw content naar een hoger level tillen, zodat jij opvalt tussen de andere bedrijven in de toerismesector.

Hoe doen wij dit?

Wij doen niet aan betaalde marketing voor zoekmachines, maar wij proberen met behulp van SEO-technieken en onze kennis van contentmarketing op een natuurlijke wijze een hoge Googlepositie te verwerven op voor jou relevante zoektermen.

Waarom doen wij dit?

We weten allemaal dat de kosten aan advertenties soms hoog oplopen bij bedrijven. Ook red je het niet met adverteren alleen. Uiteindelijk is de ervaring van de gebruiker op jouw website het allerbelangrijkst. Om de gebruiker zo goed mogelijk te bedienen is een goede content- en navigatiestrategie vereist. Wij helpen je deze te ontwikkelen en te onderhouden en geven je tips over het inrichten van je website.

De mogelijkheden

Natuurlijk zijn er verschillende gradaties van contentmanagement. Hieronder de verschillende soorten contentmanagement nog even op een rij, zodat je precies kan zien waarmee wij je zouden kunnen helpen.

  • Contentstrategie

Ben je een bedrijf in de toerismesector en op zoek naar nieuwe inspiratie of een nieuwe werkwijze, omdat je niet tevreden bent met de huidige? Wij helpen je graag verder. We kunnen bijvoorbeeld meedenken over de structuur van je website, de inhoud van de content en de presentatie van de content en deze optimaliseren voor de gebruiker binnen je doelgroep.

  • Contentmanagement voor bedrijven

Heb je zelf al een duidelijke strategie voor ogen binnen je team, maar heb je niet de middelen om deze strategie ook ten uitvoer te brengen? Het is mogelijk om een van ons te vragen hierbij te helpen. Wij kunnen bijvoorbeeld langskomen bij jullie op kantoor of op afstand het contentproject begeleiden. Zet ons bijvoorbeeld in om een check te doen op de huidige content en het optimaliseren hiervan.

  • Contentmanagement voor blogs

Maak je gebruik van blogs op je website? Dan kunnen wij je helpen hiervoor een goede strategie en contentkalender te maken. We kunnen naar wens ook voorzien in het schrijven van de content.

Wil je een keer met ons sparren over jouw contentstrategie? Neem dan gerust contact met ons op via info@blogs4travel.nl. Wij helpen je graag verder!

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!