Copywriting

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je helpt met het schrijven van commerciële teksten? Wij gaan graag voor je aan de slag!

Waarom copywriting?

Wij geloven in de kracht van goede content. Want bij het lezen van een goed reisverhaal stap je zelf toch ook het liefst meteen in het vliegtuig? Kortom, door middel van copywriting kun je mensen aanzetten tot een bepaalde actie. Of dat nu gaat om het boeken van een reis of het inschrijven voor een nieuwsbrief.

De mogelijkheden

Er zijn talloze mogelijkheden om copywriting in te zetten voor jouw bedrijf. Waar wij goed in zijn en wij jou dus mee kunnen helpen? Dat zetten wij hieronder voor je op een rijtje.

  • Google AdWords advertentie

Je kunt betalen om te verschijnen tussen de advertenties in Google wanneer mensen zoeken op een bepaalde zoekterm. Maar verschijnen is natuurlijk niet voldoende. Wij kunnen je helpen met het creëren van een goede titel en meta-omschrijving om ervoor te zorgen dat mensen doorklikken naar jouw website.

  • Blogs

Dankzij onze eigen domeinen waarop wij actief bloggen hebben wij de nodige ervaring binnen dit vakgebied. Niet voor niets bloggen wij ook voor opdrachtgevers zoals Zoover. Wij weten ons enthousiasme over reizen en bestemmingen over te brengen op lezers.

  • Folder of brochure

Een folder of brochure nodig om jouw bedrijf op de kaart te zetten? Onze grafisch vormgever vult onze tekstschrijvers perfect aan om zo een perfecte brochure te creëren.

  • Landingspagina’s 

Zorgen dat mensen op een specifieke pagina van jouw website belanden waar zij worden aangezet tot een bepaalde actie? Dankzij het juiste gebruik van keywoorden weten wij dit te bereiken.

Hierboven kreeg je een kleine impressie van dat wat wij met copywriting doen en kunnen bereiken. Wil je nu echt weten wat wij nu precies voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@blogs4travel.nl 

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!