Dagvoorzitter of gastspreker

Organiseer jij een online event in toerisme en recreatie en ben je nog op zoek naar een spontane, kletsgrage persoon die de dag voor jou kan voorzitten of zoek jij een geschikte spreker voor jouw event binnen één van onze niches?. Dan hoef je niet verder te zoeken, maar vraag bij ons naar de opties.

Richard Otten heeft op verschillende events gesproken en kan de juiste persoon zijn om je event aan elkaar te praten en met zijn achtergrond over Glamping, Hospitality en Online marketing heeft hij altijd een interessant verhaal te vertellen.

Als ondernemer kan Richard inmiddels leunen op meer dan 12 jaar ervaring waarin hij meerdere bedrijven heeft opgezet zoals TeamAnimationFrance-Compagnie en Blogs4Travel. Daarnaast heeft hij in opdracht voor namen als Zoover, Vacancelect en Yala.

Ook is hij actief als blogger op verschillende platformen zoals Travelnext.nl, Pretwerk.nl. Glamping Business Magazine en schrijft hij een column in de Rekravakkrant.

Richard heeft onder andere gesproken voor Yala (voorheen Luxetenten), Vacanceselect, Glamping Summit en de Glamping Show. Daarnaast heeft hij workshops en presentaties gegeven bij events die georganiseerd werken door o.a. Stratech en Campingnavigator. Richard spreekt naast Nederlands ook goed Engels en Frans en kan in deze talen uit de voeten.

Wil je meer weten over Richard? Bekijk dan zijn Linkedin profiel of neem contact met hem op.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!