Domeinontwikkeling

Heb je een domeinnaam gekocht of wil je je bestaande website in een nieuw jasje gooien? Wij helpen je graag verder bij domeinontwikkeling. Met maar liefst 14 eigen labels en het opzetten van labels voor verschillende klanten hebben wij een grote ervaring in het ontwikkelen van domeinen. Samen met onze partner Flooris zorgen wij voor een goed gestructureerde website met een mooi design.

Domeinontwikkeling: hoe gaan we te werk?

Samen met jou kijken we naar een duidelijke focus voor je domein en een bijbehorende strategie. Vanuit hier bepalen we welke navigatiestructuur wenselijk is voor jouw website. Vervolgens kijken we naar de menustructuur en de contentstrategie. Van welke content moet je website worden voorzien en welk design past hierbij? Uiteraard houden we hierbij rekening met gebruiksvriendelijkheid en zoekgedrag van de bezoeker. Uiteindelijk creƫren we een overzichtelijke en goed gestructureerde website die voor zowel bezoekers als voor zoekmachines als Google goed te lezen is.

Je website vernieuwen?

Ook als je al een bestaande website hebt denken wij graag met je mee. Wil je bijvoorbeeld een nieuw onderdeel toevoegen aan je website of merk je dat de inhoud niet altijd aanslaat? Wij kijken graag naar de mogelijkheden om je website te optimaliseren en je domein verder te ontwikkelen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je supermooie content gemaakt hebt op je website, maar deze niet terug te vinden is in Google. Wij zoeken samen met jou naar de oorzaken van dit probleem en helpen je dit soort problemen in de toekomst te voorkomen.

Heb je het gevoel dat er meer uit jouw website gehaald kan worden? Neem dan vooral contact met ons op en plan vrijblijvend een afspraak in.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!