SEO Optimalisatie

Heb je een site vol goede content, maar zie je maar geen groei in je bezoekersaantallen? Of word je homepagina wel bezocht maar zie je een groot bouncepercentage aan bezoekers? Misschien zijn je pagina’s niet voorzien van SEO optimalisatie. Wat dat precies inhoudt en waarom het handig is om rekening te houden met SEO voor je website lees je op deze pagina.

Search Enginn Optimalisation

SEO is een afkorting van Search Enginn Optimalisation. Met SEO wordt het doen van activiteiten om je website te optimaliseren voor een zoekmachine bedoeld. Dit is een continu proces, want er is natuurlijk altijd wel iets wat beter kan aan je website.  Misschien is je content niet goed zichtbaar in zoekmachines of zijn er concurrenten die over precies dezelfde onderwerpen schrijven. Om je te onderscheiden zul je continu in de gaten moeten houden wat je bezoekers doen en waar hun interesses liggen. Welke pagina’s worden vaak bezocht op je website en welke pagina’s minder? Welke onderwerpen zijn wel relevant voor je bezoekers maar heb jij nog weinig over geschreven? Allemaal vragen die een rol spelen bij het doen van SEO optimalisatie.

SEO Optimalisatie

En nu kun je al wel raden, daar gaat veel tijd in zitten. Van het analyseren van je huidige website tot aan het toevoegen van nieuwe content: er is altijd wel iets te doen. Waar je bij SEA investeert met geld en op de korte termijn, investeer je met SEO in je website en op lange termijn. Beide zijn relevant als je gevonden wilt worden door bezoekers. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om je SEO strategie te optimaliseren binnen de mogelijkheden en het budget van jouw organisatie.

Samen met jou werken wij aan het realiseren van een sterkere SEO positie. Hierbij kun je denken aan het doen van een websiteanalyse met bijbehorende adviezen of het uitvoeren van een al bestaande SEO strategie. Maar het kan ook gaan om het schrijven van een grote hoeveelheid landingspagina’s. Of het herschrijven van bestaande pagina’s op je website. Waar je ook hulp bij nodig hebt, wij denken graag met je mee en helpen je graag verder. Zo zorgen we er samen voor dat de juiste bezoekers jouw website bereiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van SEO Optimalisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@blogs4travel.nl.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!