Trainingen & Workshops

Wil je graag wat meer weten over contentmarketing, zou je wel willen weten hoe je je eigen domein kunt ontwikkelen en onderhouden of wil je juist graag meer weten over bloggen en vloggen? Dan is een van onze trainingen en workshops wellicht iets voor jou, je school of bedrijf.

Wat voor trainingen & workshops?

Wij bieden verschillende soorten trainingen & workshops aan. Van een gastcollege op een school tot een geheel trainingstraject: er zijn tal van verschillende opties. Afhankelijk van de kennis en ervaring binnen de opleiding of het bedrijf kunnen we onze training hier gemakkelijk op laten aansluiten. Een aantal voorbeeldtrainingen & workshops:

  • Workshop contentmarketing

De workshop contentmarketing is een brede workshop waarin je meer te weten komt over de verschillende onderdelen van contentmarketing. Aan de hand van voorbeelden krijg je meer inzicht in de structuur van websites en de manier waarop je inkomsten kunt realiseren met behulp van contentmarketing. Deze workshop is vooral geschikt als introductieworkshop contentmarketing voor scholen of als je meer wilt weten over het realiseren van conversies met behulp van contentmarketing.

  • Workshop SEO

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op wat SEO precies inhoudt en van welke SEO-strategieën je gebruik kunt maken. Ook gaan we aan de slag met voorbeeldteksten en kijken we op welke punten deze teksten geoptimaliseerd kunnen worden. Zo kun je straks zelfstandig aan de slag met SEO-optimalisatie.

  • Workshop Google Tools

Altijd al meer willen weten van de verschillende Google Tools die gebruikt worden in de online marketing? Wij helpen je hier graag mee. Wil je weten hoe je de cijfers uit Google Analytics kunt interpreteren, hoe je gebruik kunt maken van Google Search Console voor je contentstrategie of hoe je meer inzicht krijgt in de online trends? Dan is deze workshop iets voor jou.

  • Workshop social media

Wil je meer weten over de inzet van social media als bedrijf of wil je meer weten over het gebruik van bijvoorbeeld LinkedIN? Dan is de workshop social media iets voor jou. Kom meer te weten over de social media strategieën die wij inzetten voor onze klanten en domeinen en kijk of je deze strategieën ook zou kunnen toepassen binnen je eigen bedrijf.

  • Workshop creatief schrijven

Vind je het lastig om goede content te creëren of ben je niet tevreden over de contentcreatie binnen je team of opleiding? Dan is de workshop creatief schrijven iets voor jou. Tijdens deze workshop krijg je verschillende schrijftips en schrijfoefeningen om zo content te schrijven die aanslaat bij je doelgroep. Ook krijg je tips op het gebied van doelgroepanalyse en contentmanagement.

Op maat gemaakte training of workshop

Afhankelijk van de wensen van jouw organisatie of school kunnen we ook een op maat gemaakte training of workshop samenstellen. Ben je als bedrijf op zoek naar een leuke workshop of training? Dan kun je samen met ons kijken wat de ervaring en kennis is binnen je team, zodat de training of workshop daar goed op aansluit. Ook kunnen we samen kijken welke onderwerpen binnen contentmarketing relevant zijn om aan te kaarten.

Is zo’n training of workshop iets voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@blogs4travel.nl en wie weet komen wij binnenkort bij je langs voor een training of workshop.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!