Disclaimer

Blogs4Travel is een handelsnaam van Jobs4Leisure. Al het getoonde beeldmateriaal komt voort uit de database van Blogs4Travel.

Blogs4Travel respecteert je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgvuldig met je gegevens om en zorgen ervoor dat deze strikt vertrouwelijk blijven. Je persoonlijke gegevens als naam, adres, e-mailadres en dergelijke gebruiken wij alleen voor je verzoek voor het verkrijgen van informatie.

Persoonlijke informatie gebruikt Blogs4Travel uitsluitend intern. Je persoonlijke gegevens geven wij niet voor commerciële doeleinden door aan derden.

Wanneer er iets wijzigt in je persoonsgegevens, vernemen wij dit graag van je.

Bij het samenstellen van de website besteden wij uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van deze informatie. Ondanks dat bestaat de mogelijkheid dat bepaalde gegevens verouderd of niet (meer) correct zijn.

Blogs4Travel behoudt zich het recht voor haar privacybeleid aan te passen. Wij adviseren je dan ook regelmatig op deze pagina te controleren of veranderingen zijn doorgevoerd. Indien wij wezenlijke wijzigingen aanbrengen, dragen wij zorg voor een meer opvallende kennisgeving, bijvoorbeeld via e-mail of op andere manieren.

Stage en afstuderen

 

Wil jij je aansluiten bij ons team en ben jij op zoek naar een uitdagende stage of een leuke afstudeeropdracht? Neem dan contact met ons!

 

Stage: Online marketing en affiliatie
Duur: 6 maanden

Meer informatie ⇨

 

Stage: Community- en content managemen
Duur: 6 maanden

Meer informatie ⇨

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!