Blogs4Travel steunt Dream4Kids

Een nieuwe start voor kinderen met een trauma

Dream4Kids helpt kinderen tussen de 6 en 12 jaar om na een traumatische ervaring weer positief in het leven te staan door een droomdag te organiseren. Op deze dag wordt een kind in het middelpunt gezet en komt zijn of haar droom uit! De stichting helpt de kinderen om weer met een goed gevoel naar de wereld te kijken. Om meer vertrouwen te krijgen in de wereld en weer te geloven in hun eigen dromen en toekomst.

Traumazorg

Kinderen die een ouder hebben verloren, het middelpunt zijn in een vechtscheiding of het slachtoffer van mishandeling. Dit soort gebeurtenissen heeft een grote impact op de ontwikkeling van kinderen.

En het gebeurt vaak: in Nederland ligt het percentage van kinderen die hiermee te kampen hebben tussen de 25% en de 50%, volgens professionals in de zorg. Cijfers die niet genegeerd mogen worden. In samenwerking met en onder begeleiding van professionals worden ook de droomdagen georganiseerd.

Luxe auto’s & prinsessen

Een dag rijden in een stoere Ferrari, voetballen met de keeper van een favoriete voetbalclub of naar de top van de Eiffeltoren, op deze dag draait alles om het kind. Er wordt van alles uit de kast gehaald om een sprankje hoop in de toekomst te laten zien.

Na de droomdag worden de kinderen elk jaar uitgenodigd voor de clubdag van Dream4Kids. Een dag waar alle kinderen een stukje van hun droom kunnen herbeleven en mogen genieten met familie en vrienden.

Blogs4Travel & Dream4Kids

Bij Blogs4Travel willen we vakantiegangers inspireren om de vakantie van hun leven te beleven. Dat ze kunnen spelen met een animatieteam op de camping, in een speeltuin met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes of lekker zwemmen op een vakantiepark. Kinderen die een traumatische ervaring hebben meegemaakt verdienen het om te genieten van een vakantie en daarom sponsoren wij Dream4Kids zodat we nog dromen van kinderen uit kunnen laten komen!

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!