Een kijkje in de (werk)week van Demi

21 februari 2020

Meet Demi Gaasbeek - Blogs4Travel.nl

Demi is sinds 3 februari 2020 stagiaire bij Blogs4travel en zal een half jaartje hier bij ons op kantoor blijven. Zij studeert Management Toerisme aan de Breda University of Applied Sciences. Vijf dagen in de week is ze bij ons op kantoor te vinden. Hier houdt ze zich onder andere bezig met het schrijven van blogs en het creëren van content. Benieuwd wat haar taken verder zijn? Neem een kijkje in de werkweek van Demi. 

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Iedere week houd ik me bezig met schrijven en creëren van content. Zo zorg ik er voor dat er op de Instagram kanalen wekelijks een post verschijnt. Dit doe ik voor tien domeinen van Blogs4Travel. Niet alleen zorg ik ervoor dat er Instagram posts verschijnen op die domeinen, ook schrijf ik blogs voor deze domeinen.

Wat ik echt het allerleukst vind? Dat is het schrijven van pagina’s over bestemmingen. Dit zijn de pagina’s die je leest als je op het knopje ‘details’ drukt onder het knopje zoek en boek op onze websites. Dit doe ik voor een aantal domeinen, zoals Glamping.nl en Kids-campings.com. Als er dan aan het einde van de dag nog wat tijd over is, voer ik overige taken uit die nog op de planning staan. Een ding is zeker: de tijd vliegt als ik aan het werk ben en ik verveel me hier geen moment!

Een vaste dag in de week ben ik druk bezig met het doen van een onderzoek voor Kids-campings.com. Hierbij richt ik me vooral op de inzetbaarheid van social media.  

Wat maakt jouw stage zo leuk?

Dat is een lastige vraag, alles is hier leuk! Van de gezellige sfeer en de leuke collega’s tot aan de werkzaamheden. Doordat ik werk in een jong team, is de sfeer hier erg informeel. Hierdoor wordt er vaak een grapje gemaakt tussen het werk door. Daarnaast is iedereen onwijs vriendelijk, waardoor ik me vanaf de eerste dag al op mijn plek voelde.

Het leukste aan mijn werk vind ik het krijgen van reacties op mijn geplaatste blogs of Instagram posts. Als lezers laten weten dat ze na het lezen geïnspireerd zijn, geeft dat me een voldaan gevoel. Daarnaast weet ik waar ik moet zijn voor de mooiste bestemmingen en leukste to do’s als het tijd is om zelf een vakantie te boeken ;).

En buiten je stage om?

Naast mijn stage om ben ik ook vaak bezig. Als ik klaar ben met werken reis ik naar mijn hometown Wijk bij Duurstede. In de avond vind ik het heerlijk om even te ontspannen.

In het weekend is stil zitten echt niks voor mij. Behalve in de ochtend, dan slaap ik namelijk graag uit. Op zaterdagavond ben ik vaak bij vrienden te vinden. Daarnaast houd ik enorm van shoppen, ga ik graag uit eten (het liefst in een sushirestaurant), of drink ik een drankje in de stad. Sporten is ook iets wat ik heel leuk vind. Wat ik verder enorm leuk vind is reizen. Er staat nog enorm veel bestemmingnen op mijn bucketlist, maar voor deze zomer staat de Dominicaanse Republiek op de planning.

Kortom, iedere dag ben ik wel bezig. Ik zit niet graag stil en heb het liefst de hele dag mensen om me heen. Mocht ik even willen ontspannen, dan zet ik het liefst een aflevering Vis a Vis aan op Netflix.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!