Een kijkje in de (werk)week van Esmee

25 september 2020

Esmee kwam op woensdag 29 januari 2020 enthousiast binnenwandelen bij Blogs4Travel. Al na enkele minuten op kantoor, toverde er een glimlach op haar gezicht. Sindsdien is er besloten dat zij vanaf 7 september 2020 een halfjaar zal gaan stage lopen bij Blogs4Travel. Esmee is studente van de Engelstalige opleiding Hotel Management aan Saxion University of Applied Sciences. Hier heeft zij met veel plezier ervaring op gedaan in de hotellerie. Nu is het tijd voor iets anders. Ben je benieuwd naar Esmee’s verhalen over haar (werk)week? Lees dan snel verder!

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Lachen, plezier en hard werken is hoe het eraan toegaat op kantoor. Al vanaf het begin is er een klik tussen mij en de andere stagiaires bij Blogs4Travel. Hoe fijn is dat! Naast gezelligheid, wordt er ook hard gewerkt aan verschillende projecten. Ik houd me vooral bezig met het schrijven van content voor verschillende glampingaanbieders. Hierbij duik ik in de omgeving van de aanbieders en de vele wonderlijke accommodaties die zij aanbieden. Een vakantiegevoel krijg ik daar zeker van!

Daarnaast schrijf ik blogs om lezers enthousiast te maken en ze verliefd te laten worden op de verschillende labels. Om mijn communicatievaardigheden te laten shinen, zal ik ook sales taken toegewezen krijgen. Hier kijk ik zeker naar uit!

Bovendien krijg ik de mogelijkheid om meer kennis op te doen bij evenementen waarvoor Blogs4Travel van harte uitgenodigd is. Kortom, Blogs4Travel biedt mij de handvatten die ik nodig heb voor de ontwikkeling van mijn verdere carrière!

Wat maakt jouw stage zo leuk?

Een scriptie schrijven, dat klinkt niet per sé als de meest ontspannen periode van je studie. Toch maakt mijn opdrachtgever Blogs4Travel van deze periode een feestje. Zij begeleiden mij in het ontwerpen en personaliseren van een Email Marketing Campagne, speciaal voor Glamping.nl.

Bij Blogs4Travel voel ik me als een vis in het water! Hier kan ik echt mijn ei kwijt in mijn liefde voor reizen, sales en marketing. Bovendien haal ik veel energie uit het constant leren van nieuwe vaardigheden en het deelnemen aan verschillende evenementen. Bij Blogs4Travel voel ik mij helemaal thuis!

En buiten de stage om?

Dansen, dansen en nog eens dansen! In de woonkamer, de club of de dansschool, het maakt niet uit! Het liefste haal ik de voetjes van de vloer. Ik volg zelf danslessen en geef soms danslessen wanneer dat nodig is, metname in Female Hiphop.

Naar buiten gaan en de zonnestralen op mijn gezicht voelen is voor mij volledige ontspanning. Ik hardloop of skeeler daarom graag lange afstanden. Ooit hoop ik zelfs een marathon te kunnen lopen! Ook surfen over de golven is sinds een jaar een passie geworden. Die gebroken ribben van vorig jaar Spanje had ik daar wel voor over 🙂

Omdat er naast de leuke dingen ook geld verdiend moet worden, werk ik met veel plezier als serveerster voor een Aziatisch restaurant. Daar leer ik veel van de kookkunsten van mijn Chinese collega’s. Ook draai ik mijn hand niet om voor een fotoshoot voor de website van het restaurant. Altijd leuk die kiekjes!

Wil je meer van mij weten of van mijn werkzaamheden? Stuur me dan snel een berichtje!

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!