Een opdracht(gever) in beeld: Glamping4All

28 februari 2020

Een aantal weken geleden trapten we deze nieuwe blogreeks af en vertelden wij meer over schrijven voor Planjeuitje.nl. Vandaag is het tijd om een andere opdrachtgever in het zonnetje te zetten: Glamping4All. Lees je weer mee?

Glamping4All

Wat wij doen voor Glamping4All

Glamping4All is een platform waarop bezoekers een glampingvakantie kunnen boeken in Europa. In landen als Frankrijk, Spanje en Nederland vind je glampings in hun aanbod waar je kunt overnachten in luxe safaritenten. Zijn er nieuwe glampings die toegevoegd kunnen worden aan het aanbod? Dan schrijven wij vaak een product specification page voor de desbetreffende bestemming. Maar dat is niet het enige. Sinds een aantal maanden beheren wij ook de social media kanalen voor Glamping4All.

Waarom werken voor deze opdrachtgever zo leuk is

Er zijn verschillende redenen waarom wij het zo leuk vinden om samen te werken met Glamping4All. Om te beginnen is glamping natuurlijk helemaal ons ding. Zelf beheren we Glamping.nl en hebben we al een heel aantal glampings uitgetest. Door dit alles zijn we inmiddels echte experts op het gebied van luxe kamperen. Wanneer je ergens veel van weet draagt dat natuurlijk bij aan je enthousiasme! Projectmanager Renske houdt zich voornamelijk bezig met het opzetten (en uitvoeren) van een social media strategie. Renske: “Ik vind het erg leuk om na te denken hoe we de social media platformen van Glamping4All beter kunnen maken en meer zichtbaarheid kunnen creëren voor dit mooie glampingmerk. Het is nog wel even zoeken soms, maar door te testen, komen we tot nieuwe ideeën die uiteindelijk leiden tot een strategie die werkt.”

Wil je weten voor welke opdrachtgevers wij nog meer content creëren en/of de social media kanalen voor beheren? Neem dan een kijkje tussen onze cases.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!