Een opdracht(gever) in beeld: LuxeTenten

29 mei 2020

In de reeks opdracht(gevers) in beeld lichten wij elke keer een van onze opdrachtgevers uit om jullie te laten zien wat wij zoal doen bij Blogs4Travel. Vandaag is onze samenwerking met LuxeTenten aan de beurt. LuxeTenten is een exploitant van duurzame en milieuvriendelijke safarilodges en glampingtenten. LuxeTenten ontwerpt luxe accommodaties die geheel aansluiten op de wensen en behoeften van hun klanten.
Benieuwd wat wij voor hen konden betekenen? Lees dan zeker even verder.

Wat wij doen voor LuxeTenten

Wij kenden LuxeTenten al langer binnen de glampingmarkt en hadden altijd al goed contact met elkaar. In december zijn wij begonnen met een brainstormsessie voor een contentstrategie voor LuxeTenten en in januari zijn we gestart met het uitwerken van deze strategie. Inmiddels is er op de website van LuxeTenten een blogpagina ingericht met verschillende door ons geschreven blogs. Sommigen bestaan uit interviews met glampingeigenaren, in andere blogs delen we informatie over de glampingmarkt.

Blogpagina LuxeTenten
Blogpagina LuxeTenten

Naast het schrijven van blogs, hebben we ook een presentatie gegeven op de Vakantiebeurs en het whitepaper “omdenken in crisistijden: tips voor campings en vakantieparken” geschreven. Richard vertelde hier afgelopen week nog over in een podcast voor inspired camping.

Waarom werken voor deze opdrachtgever zo leuk is

Werken voor LuxeTenten is leuk om verschillende redenen. Een van de hoofdredenen is dat het leuk is om kennis uit te wisselen over de glampingmarkt. Wij vanuit onze rol als inspiratieplatform met Glamping.nl en LuxeTenten vanuit hun rol als glampingfabrikant. Zo krijg je van beide kanten nieuwe informatie die je goed kunt gebruiken om elkaar te versterken.

Renske: “Persoonlijk vond ik het schrijven van het whitepaper een mooie uitdaging. Het coronavirus houdt de reisbranche nog steeds in zijn greep en je moet snel anticiperen op veranderingen om alsnog een goed seizoen te kunnen draaien en op te starten. Aangezien het iets compleet nieuws is, waar veel onderzoek voor nodig was, is het extra leuk om dit te schrijven en goed neer te kunnen zetten in samenwerking met LuxeTenten”.

Wil je weten voor welke opdrachtgevers wij nog meer werken en wat wij zoal doen? Neem dan een kijkje tussen onze cases.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!