Een opdrachtgever in beeld: Mas de Champel

24 september 2021

Met temperaturen die dalen en een zon die zich minder vaak laat zien, heb je vast net als wij zin om je in warmere sferen te wanen. Niet voor niets dat wij daarom deze week extra aandacht schenken aan onze Franse opdrachtgever Mas de Champel. Lees mee, ontdek wat wij doen voor deze klant en laat die vakantiekriebels maar komen!

opdrachtgever Mas de Champel
Foto van Mas de Champel

Waar wij Mas de Champel mee van dienst zijn

Afgelopen jaar zijn wij een samenwerking met Mas de Champel aangegaan om hen te helpen bij het promoten van hun bestemming. Zo hebben we Camping Mas de Champel op onze domeinen Glamping.nl en Kids-campings.com opgevoerd, zodat wij bezoekers kunnen enthousiasmeren voor een verblijf bij Camping Mas de Champel. Om extra aandacht aan deze bestemming te schenken hebben we ook meerdere blogartikelen geschreven. Wij proberen de sfeer en de voorzieningen op de camping altijd zo goed mogelijk te beschrijven, zodat je direct zin krijgt om hier vakantie te vieren.

Om de volgers van de camping te voorzien van inspiratie beheren wij ook de social media van Mas de Champel. Drie keer per week plannen wij posts in met to do’s in de omgeving, activiteiten op de camping of dingen die je nog niets wist over de accommodaties op Mas de Champel. Nu de winter er weer aankomt, staat het inplannen van de social media even op een lager pitje, maar zodra het vroegboekseizoen begint gaat we hier weer vrolijk mee door.

opdrachtgever Mas de Champel

Tot slot richten we ook campagnes in voor Mas de Champel, zodat meer mensen de media-uitingen te zien krijgen. Voordat we de campagnes live zetten doen we altijd grondig onderzoek naar sterke keywords die feilloos aansluiten bij Mas de Champel. Deze sleutelwoorden helpen om de vindbaarheid te verbeteren, zodat de kans groter is dat relevante bezoekers de website van Mas de Champel bezoeken.

Waarom wij het werken voor deze opdrachtgever zo leuk vinden

Vraag ons waarom wij werken voor Mas de Champel zo leuk vinden, en wij weten gelijk 101 reden op te noemen. Werken voor Mas de Champel is leuk omdat het een relatief kleine camping betreft, waarmee wij direct contact hebben. Zo hebben we feeling met de camping en weten we precies hoe de klant het wil hebben. Bovendien verzorgen we de social media berichten in het Nederlands, Frans en Engels. Zo houden we onze talenkennis ook up-to-date!

Enthousiast geworden over onze opdrachtgever Mas de Champel? Ga naar de website en ontdek de camping.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!