Een opdracht(gever) in beeld: schrijven voor… Planjeuitje.nl.

31 januari 2020

Het afgelopen jaar hebben wij weer een aantal mooie samenwerkingen gehad en we lichten daarvan graag een aantal vaste partners uit. Je kunt al een overzicht van onze cases vinden op de website, waarin we kort benoemen wat voor soort content we voor iedere opdrachtgever hebben gecreëerd en/of nog steeds creëren. Maar hoe verloopt het proces van zo’n opdracht nu precies? En wat vinden wij als contentcreators nu zo leuk aan het werken voor een specifieke opdrachtgever? We starten bij schrijven voor Planjeuitje.nl!

Wat wij doen voor Planjeuitje.nl

Planjeuitje.nl is een website waarop je inspiratie kunt vinden over de leukste uitjes, restaurants en bezienswaardigheden. De website stelt toplijstjes samen om lezers op deze manier te inspireren. Wij zijn bij hen aangesloten als blogger. Onze junior content marketeer Larissa legt uit: “We denken mee over onderwerpen voor blogs. Worden die ideeën goedgekeurd? Dan gaan we aan de slag met het verzamelen van onze favoriete adressen. Aan de hand hiervan kunnen we vervolgens aan de slag met het schrijven van het blog! Het is een klein proces waarbij je tussendoor steeds contact hebt met Planjeuitje, dat maakt het voor mij extra leuk.”

Waarom schrijven voor deze opdrachtgever zo leuk is

We zijn het er op kantoor allemaal over eens dat schrijven voor Planjeuitje .nl enorm leuk is. Je kunt in de blogs echt je eigen schrijfstijl kwijt en je kunt deze blogs echt vanuit jezelf en jouw persoonlijke ervaringen schrijven. Larissa vult nog aan: “Wanneer je mee kunt denken over onderwerpen kies je onderwerpen uit die jou echt liggen. Zelf woon ik bijvoorbeeld in Utrecht dus vind ik het geweldig om te schrijven over restaurants, to do’s en andere hotspots in deze stad. Je schrijft dan echt over plekken waar je zelf bent geweest en kunt lezers persoonlijke aanbevelingen geven.”

Nog meer vragen naar aanleiding van dit artikel? Mail dan gerust naar info@blogs4travel.nl. Wij beantwoorden je vraag graag! Ook wanneer je hulp kunt gebruiken met het creëren van content voor op je eigen website kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!