Een opdracht(gever) in beeld: TotaVilla

14 augustus 2020

In de reeks opdrachtgevers in beeld lichten wij elke keer een van onze opdrachtgevers uit. Deze keer is het de beurt aan TotaVilla. Een aanbieder van luxe vakantiehuizen aan de Côte d’Azur. Benieuwd hoe onze samenwerking eruit ziet? Lees dan zeker even mee.

Screenshot website TotaVilla
Screenshot van de website van TotaVilla

Wat wij doen voor TotaVilla

Voor TotaVilla leveren wij maandelijks blogs aan voor hun website. Zo zorgen we ervoor dat de bezoekers genoeg inspiratie vinden voor hun vakantie aan de Côte d’Azur. Bovendien versterken we met het creëren van goede content over de Côte d’Azur de SEO-positie van TotaVilla waardoor zij beter zichtbaar is als aanbieder in Google.

blogpagina TotaVilla
Screenshot van de blogpagina van TotaVilla

Waarom werken voor deze opdrachtgever zo leuk is

Werken voor TotaVilla is leuk omdat we schrijven over een van onze favoriete regio’s in Europa: de Côte d’Azur. Bovendien is het een goede match, omdat wij al veel ervaring hebben met het schrijven van content over de Côte d’Azur via ons platform www.cotedazur.nl. Ook kunnen we op deze manier goed bijhouden wat de actualiteiten zijn. Maar ook welke nieuwe activiteiten je kunt ondernemen aan de Côte d’Azur. Immers hebben we via www.cotedazur.nl een grote community die hun tips en ervaringen graag met ons deelt.

Renske: “We werken inmiddels al een paar jaar samen met TotaVilla. De eigenaren zijn superaardige mensen die ik graag verder help bij het promoten van hun bestemmingen. Bovendien blijft Frankrijk mijn favoriete vakantieland en vertel ik bezoekers graag waarom Frankrijk zo’n fijn land is om vakantie te vieren. Zelf ben ik bijna in alle regio’s van Frankrijk geweest, waardoor het makkelijk is hierover te schrijven en leuke to do’s te delen”.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!