Gratis tools waarmee iedereen kan vormgeven!

28 mei 2021

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Bij een leuk blog of een nieuw concept hoort natuurlijk een mooie afbeelding. Een sprekend ontwerp of een unieke afbeelding kan de doorslag geven voor een potentiƫle klant. De kans is groot dat iemand afhaakt als er geen opvallende afbeelding bij een blog staat. Door een originele afbeelding wordt de bezoeker getriggerd om door te lezen. Het is duidelijk! Beelden en woorden zorgen samen voor succes. De grote vraag is natuurlijk: hoe krijg je dit voor elkaar als je geen vormgever bent? Wij hebben de fijnste gratis ontwerptools voor je op een rijtje gezet. Met deze tools kan iedereen vormgeven.

Canva

Met Canva word je binnen no-time een pro in vormgeven. Via dit programma maak je met gemak de mooiste ontwerpen. Van een social media bericht tot aan visitekaartjes. Met Canva ontwerp je wat je maar wilt. Je kan gebruik maken van talloze sjablonen. Ontwerpen was nog nooit zo makkelijk! Er is zelfs een app. Op deze manier kan je vanaf je smartphone een mooi Instagrambericht maken. Hoe handig is dat! Ben je klaar om jouw berichten naar een hoger niveau te tillen?

Canva - Een van de tools om te vormgeven

Piktochart

Maak de meest originele infographics, presentaties en posters met Piktochart. Met deze tool krijg je gegarandeerd een mooi resultaat. Begin met een sjabloon en pas deze aan naar jouw wensen. Ben je al iets meer gevorderd? Kies dan voor een blanco-design en geef er helemaal je eigen draai aan. In dit programma vind je talloze plaatjes, foto’s, lettertypes en kleuren. Deel je creatie en we zijn er zeker van dat deze in de smaak zal vallen. Met welke afbeelding trek jij de aandacht van je bezoekers?

Piktochart - Een van de tools om te vormgeven
Foto van rafzin p via Unsplash

Crello

Ontwerp als een professional met Crello. Dit ontwerpprogramma heeft meer dan 30.000 sjablonen. Als hier niks passends tussenstaat, weten wij het ook niet meer. Probeer deze tool uit en kom er zelf achter hoe eenvoudig het is. Het maakt niet uit of je nu een e-book, nieuw CV of een uitnodiging nodig hebt. Overal is een sjabloon voor. Een makkelijkere start van je ontwerp is er niet. Maak een account aan en ontdek zelf hoe eenvoudig het is. Wat ga jij als eerste ontwerpen?

Crello - Een van de tools om te vormgeven
Foto van Tim Mossholder via Unsplash

Met deze 3 gratis tools word je een professional in vormgeven. Wat is jouw favoriete ontwerpprogramma?

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!