Over Blogs4Travel

Bekijk onze diensten

Als contentmarketingbureau dat actief is in de toeristische sector geloven wij in de kracht van goede content op verschillende niveaus. Van blogs tot landingpagina’s, wij helpen jou om jouw website naar een hoger level te tillen en een betere zichtbaarheid te creëren binnen zoekmachines als Google.

Wat wij nu precies doen? Eigenlijk kun je dit onderverdelen in drie categorieën. Naast contentcreatie in opdracht onderhouden wij onze eigen labels en verbinden wij online influencers met bedrijven in de reiswereld.

Onze ervaring

Richard Otten is eigenaar van Blogs4Travel. Onder Blogs4Travel vallen verschillende labels waarvan Glamping.nl de grootste is. Wij zijn een klein bedrijf met enthousiaste werknemers. Er zijn twee passies die we allemaal delen: reizen en schrijven. Meer weten over ons? Meet the team!

Contentcreatie voor opdrachtgevers

Wij hebben allemaal een grote passie voor schrijven. Lezers overtuigen en inspireren door middel van content, dat is ons doel. Deze passie samen met onze reiservaring zorgt ervoor dat wij dit weten te bereiken. Niet voor niets hebben wij content gecreëerd op verschillende niveaus voor opdrachtgevers als Zoover, Vacanceselect en Groningen Airport Eelde. Ben je benieuwd naar alle partners waarmee wij hebben samengewerkt? Neem dan een kijkje tussen onze cases.

De juiste online influencers voor jouw bedrijf

Dat online influencers enorm veel kunnen betekenen voor jouw organisatie is vandaag de dag geen nieuws meer. Maar een influencer vinden die past bij jouw merk en de juiste doelgroep aanspreekt kan tijdrovend zijn. Bij ons zijn inmiddels bijna 100 reisbloggers aangesloten. Wij weten altijd een passende influencer te vinden. Het voordeel? Wij nemen alles uit handen. Van het zoeken naar een influencer tot het bedenken van advertorials en het checken daarvan. Het resultaat? Een goede advertorial op een succesvol platform met daarin een link naar jouw website!

Heb je vragen over ons of vraag je je af wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons.

Stuur een berichtje

Stage en afstuderen

Wil jij je aansluiten bij ons team en ben jij op zoek naar een uitdagende stage of een leuke afstudeeropdracht? Neem dan contact met ons op!

 

Stage: Online marketing en affiliatie
Duur: 6 maanden

Meer informatie ⇨

 

Stage: Werkervaringplaats online marketing
Duur: 6 maanden

Meer informatie ⇨

 

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!