Reisbranche komt weer op gang

5 juni 2020

Deze week kwam er positief bericht naar buiten vanuit de overheid: we mogen weer reizen! Vanaf 15 juni openen voorzichtig de grenzen en kunnen we weer naar het buitenland. Hoog tijd dus om je bestemmingen te promoten en een zo optimaal mogelijke bezetting te genereren voor het hoogseizoen. Wij helpen je daar graag bij met onze juni actiemaand.

Juni actiemaand bij Blogs4Travel

In juni gelden er voor alle bestemmingen, touroperators en partners speciale tarieven om via ons te adverteren of ons advies in te winnen om te adverteren op je eigen platform. Je kunt de promotie direct afnemen en betaalt pas na het seizoen. Er zijn drie verschillende vormen van promotie die je bij ons kunt afnemen: een positie op een van onze social media kanalen, een positie op een van onze domeinen of het in beheer brengen van je eigen kanalen bij ons. Benieuwd welke vorm van promotie bij jou past? Lees dan zeker even verder.

Promotie op een van onze social media kanalen

Onze platformen hebben een sterke community op Facebook. Je kunt hiervan gebruik maken door via ons een bericht te plaatsen over je bestemming of via ons een advertentie in te richten. Op deze manier krijg je een hoog bereik tegen lage kosten. Neem bijvoorbeeld ons platform Gardameer.nl dat bestaat uit een community van 8400 liefhebbers van het Gardameer. Al voor 30 euro kun je hier een Facebookbericht posten om deze hechte groep van Gardameerliefhebbers te bereiken. De gemiddelde betrokkenheid op de posts op Gardameer zijn hoog, waardoor ook het bereik groot is. Zie bijvoorbeeld onderstaande post.

Social post op Gardameer.nl

Promotie op een van onze domeinen

Naast via social media kun je ook kiezen voor het bereiken van je doelgroep via een van onze websites. In de maand juni gelden er speciale actietarieven voor het afnemen van onze pakketten. Zo kun je bijvoorbeeld voor de komende drie maanden een top 10 positie afnemen om juist nu te profiteren van een goede positie op onze website. Ook het afnemen van een blog is populair. Normaal gesproken betaal je voor een blogpakket 195 euro, maar nu kun je een blog afnemen tegen 75 euro. Je bespaart dus een hoop.

Promotie via Blogs4Travel

We kunnen ons ook voorstellen dat je in juni je eigen promotiekanalen zo optimaal mogelijk wilt inrichten. Daarom komen wij met speciale tarieven om je in juni hiermee te helpen. Wij richten dan bijvoorbeeld voor jou je advertenties in en zorgen ervoor dat je social media kanalen goed worden bijgehouden.

juni actiemaand Blogs4Travel

Mocht je willen weten wat wij voor jou als aanbieder kunnen betekenen, stuur dan zeker een berichtje naar renske@blogs4travel.nl of bel 06-36593884.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!