Thuiskamperen: een mooi initiatief van TeamAnimation en Kapitent

22 mei 2020

Helaas is het nog steeds onzeker of we deze zomer op vakantie kunnen naar onze favoriete vakantielanden. Daarom kwamen TeamAnimation en Kapitent met een oplossing: kamperen in je eigen achtertuin inclusief animatie voor de kids en luxe pakket voor de ouders. Een mooi initiatief waar wij als Blogs4Travel partner van zijn. Benieuwd of dit ook een leuk extraatje voor jou is deze zomer? Lees dan zeker even mee.

Foto van Kapitent

Kamperen in je eigen achtertuin

De afgelopen jaren was het in de zomer steeds verrassend mooi weer in Nederland en ook voor deze zomer zien de voorspellingen er weer goed uit. Via thuiskamperen.nl kun je verschillende pakketten afnemen, waarbij je kunt kiezen voor jouw favoriete tent of chalet. Kies bijvoorbeeld voor de Tip-Up tent waar je kinderen eenvoudig in kunnen overnachten. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want je huurt zo’n Tip-Up tent al voor 65 euro per week. Voor deze prijs wordt de tent voor je ingericht en opgezet inclusief strandstoelen, een vloerkleed, looplantaarn en comfortabele bedden. Eigenlijk een soort glampingvakantie in eigen tuin. Voor het complete vakantiegevoel kun je leuke extra’s bijboeken zoals een animatieteam vanuit TeamAnimation en een online programma gethematiseerd op een vakantiebestemming naar keuze.

Foto van TeamAnimation

“Het lijkt net op een echte kampeervakantie”

Richard: “Normaal gesproken werken onze animatieteams veel in Frankrijk en Italië, maar dat wordt dit jaar lastig. Gelukkig kunnen we onze Nederlandse klanten wel bedienen. Maar voor iedereen die zijn vakantieplannen nu moet omgooien, leek het ons leuk om met een alternatief te komen. Een vakantie waar je nog lang over napraat. Je boekt bij je tent een compleet animatieteam dat de kinderen en buurtkinderen vermaakt met een minidisco of schattenjacht en het lijkt nét op een echte kampeervakantie”.

Foto van Kapitent

Blijvend interessant

Naast dat thuiskamperen.nl nu een mooie oplossing is voor de mensen wiens vakantie niet door kan gaan, kan het in de toekomst ook een mooi initiatief zijn om overtoerisme tegen te gaan of voor mensen met een beperkt vakantiebudget. Op dit moment wordt er bijvoorbeeld nog gewerkt aan een luxe pakket dat je bij kunt bestellen met vakantieproducten zoals een mooi boek en een heerlijke fles wijn. Ideaal om het vakantiegevoel extra aan te wakkeren. Inmiddels zijn de eerste boekingen voor Hemelvaart binnen en zijn we erg benieuwd hoe dit concept zich verder zal ontwikkelen.

Meer weten over thuiskamperen? Stuur ons dan gerust een berichtje. We vertellen je er graag meer over!

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!