Webinars die je echt wilt volgen

15 mei 2020

Wij zijn dol op webinars. Eerder schreven wij al een artikel met tips over hoe je een online webinar geeft, deze week tippen we jullie een aantal webinars die echt de moeite waard zijn om te volgen. De webinars van Comeback Marketing zijn niet alleen gratis, maar zijn ook nog eens gericht op het helpen van bedrijven in deze coronatijd. Klinkt goed toch? Als je benieuwd bent geworden naar het initiatief van Comeback Marketing en de webinars, lees dan snel verder.

Foto van Lukas Bieri via Pixabay

Het initiatief van Comeback Marketing

De reiswereld heeft het zwaar tijdens de coronacrisis, waardoor ze wel wat extra steun kan gebruiken. Speciaal daarom draagt het initiatief Comeback Marketing bedrijven een warm hart toe door gratis webinars aan te bieden. Ze zijn niet alleen gratis, maar ook nog eens onwijs leerzaam dankzij de deelname van experts en professionals uit de sector. Na deze cursussen kun je vol inspiratie aan de slag gaan!

Creatief schrijven voor het web

We beginnen met een webinar die door niemand minder gegeven wordt dan Blogs4Travel zelf! Als trotse partner van Comeback Marketing geven wij een cursus die is gericht op het schrijven van teksten, geschikt voor het internet. Dankzij de handige informatie en tips schrijf jij straks met het grootste gemak teksten. Wij weten namelijk als geen ander hoe lastig het kan zijn om innovatief en creatief te blijven tijdens het schrijven van artikelen. Daarom vertellen we je op dinsdag 9 juni om 11:00 binnen een uur alle ins en outs over dit onderwerp. Hoewel enkele voorkennis handig is, zijn alle geïnteresseerden van harte welkom om aan te schuiven. Je kunt je hier inschrijven.

Foto van StartupStockPhotos via Pixabay

Bezorg een ongelimiteerde lach

Ons zusterbedrijf TeamAnimation en tevens partner van het platform Comeback Marketing, geeft op 28 mei een leerzame webinar over hoe je in deze tijden met je animatieteam toch toegevoegde waarde kunt bieden.
Bij TeamAnimation staat een lach op de gezichten van de gasten centraal bij het verzorgen van entertainers en animatieprogramma’s. Deze programma’s worden op maat gemaakt voor campings en vakantieparken. Ook de webinar volgen? Dan kun je je hier inschrijven voor de snelcursus om 11:00 die voor iedereen leerzaam is.

Foto van Elijahssong via Pixabay

Hoe krijg je aandacht van de pers?

De meest effectieve, en tevens minst dure, manier van reclame is aandacht van de pers. Maar om publiciteit te krijgen van de pers moet je wel eerst hun aandacht zien te krijgen. Hoe je dat doet? Dat zal Wendy van Bureau Snugger je vertellen in haar webinar. Tijdens deze webinar word je verrijkt met verschillende nieuwe inzichten. Houd de website van Comeback Marketing in de gaten om je in te schrijven.

Foto van Michael Gaida via Pixabay

Dit waren 3 webinars die echt de moeite waard zijn om te volgen! Natuurlijk kun je je voor nog veel meer webinars inschrijven via de website van Comeback Marketing. Ben jij van plan om er een bij te wonen?

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!