Afstudeeronderzoek en scriptie

Kom jij jouw laatste loodjes van je studie bij ons doen?

Afstuderen… pffff….

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven studenten die zich in de eindfase van hun studie bevinden. Jouw afstudeeronderzoek of scriptie is misschien wel jouw laatste kunstje aan de Hogeschool of universiteit, maar kan voor ons wel eens het startpunt zijn om ons aspecten van ons werk nóg beter te doen. We bestaan inmiddels drie jaar en hebben al veel geleerd, maar zijn van mening dat het altijd beter kan. Maar… voor dat je dingen gaat veranderen, willen we dit wel baseren op feiten en argumenten.

Jouw laatste stap, onze eerste

De wereld van contentmarketing verandert snel. Heel snel. Dit betekent dat er telkens nieuwe ontwikkelingen zijn waar wij in voorop willen lopen om zo onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarom staan we altijd open voor een afstudeeronderzoek. Je kunt bijvoorbeeld onderzoek doen naar de waardepropositie van onze labels of deelnemende bloggers, naar de merkbeleving van verschillende opdrachtgevers en de ontwikkeling van de concurrentiepositie van contentmakers in de reiswereld.

De periode staat nooit vast, want is veelal afhankelijk van wanneer jij wilt beginnen, hoe lang je erover wilt doen en wat eventuele eisen zijn vanuit je opleiding. Wat we wel kunnen zeggen is dat de vorige studenten inmiddels afgestudeerd zijn en met veel plezier bij ons gewerkt hebben. Naast je afstuderen vinden we het namelijk fijn als je één tot twee dagen kan meewerken bij ons zodat je het project en het bedrijf beter leert kennen. Wel zo handig als je er onderzoek naar doet.

Goede begeleiding

Oja… ook niet onbelangrijk te vertellen. Zowel onze projectleider Renske Swarts als de eigenaar Richard Otten hebben een universitaire achtergrond in communicatiewetenschappen en hebben ervaring met het begeleiden van afstudeerstages. Je kan dus met een gerust hart aan school vertellen dat we jouw onderzoek serieus nemen!

Als jij jouw onderzoek ook serieus neemt, zou het zomaar eens je eerste stap kunnen zijn naar je eerste baan. Je zal niet de eerste zijn die blijft hangen direct na de studie…

Weet je inmiddels voldoende en durf je het aan om je afstuderen bij ons te doen? Mail ons via info@blogs4travel.nl en kom binnenkort een kop koffie bij ons drinken om je onderzoek te bespreken.

 

 

Stage en meewerken

 

Wil jij je aansluiten bij ons team en ben jij op zoek naar een uitdagende stage of een leuke werk-ervaringplaats? Check of wij bij jou passen.

 

Stage: Content marketing en affiliate campaings
Duur: 6 maanden vanaf februari 2019

Meer informatie ⇨

 

 

Werkervaringplaats: online marketing

 

Meer informatie ⇨

 

Stuur een berichtje

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!