Vacanceselect

Bij Vacanceselect vind je een gevarieerd aanbod aan campings & vakantieparken in heel veel landen in Europa. Al vanaf begin af aan zijn wij nauw verbonden met Vacanceselect. Zo is een van onze domeinen, Glamping.nl, in eerste instantie opgericht in opdracht van deze organisatie. Tegenwoordig schrijven wij structureel content voor hen en helpen wij hen bij hun contentstrategie.

Vacanceselect

Landingspagina’s

De vindbaarheid in Google verbeteren door middel van SEO teksten. Aan ons de eer om hier ons steentje aan bij te dragen. Wij hebben al vele teksten mogen schrijven waarbij de focus lag op het gebruik van bepaalde keywoorden die natuurlijk aansloten bij het onderwerp van de pagina. Zo hebben wij landingspagina’s geschreven over fietsvakantie’s in diverse landen, waaronder Frankrijk. En over bijvoorbeeld kindercampings in Italië. Dankzij onze kennis over SEO belanden meer mensen nu op de website van Vacanceselect wanneer zij op zoek gaan via Google naar bijvoorbeeld die kindercamping in Italië.

Blogs

Naast landingspagina’s zorgen ook blogs voor een betere positie in Google en meer traffic naar je website. Op Vacanceselect verschijnt wekelijks minimaal één blog. Ook wij hebben blogs geschreven die zijn gepubliceerd op de blogpagina. Inspirerende content die aansluit bij de doelgroep is hierbij het doel.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!