Contentcreatie

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat content creëert voor jouw website? Wij helpen je hier graag bij want schrijven, online marketing en reizen zijn onze passies. Bedrijven als Zoover en Vacanceselect gingen je al voor. Wij hebben de nodige ervaring om jouw website naar een hoger level te tillen.

Waarom contentcreatie?

Goede content zorgt ervoor dat je gevonden wordt in Google en leidt dus tot hogere conversies. Daarnaast keren bezoekers sneller terug naar jouw website. Contentcreatie is simpelweg niet meer weg te denken als het gaat om online marketing. Wij snappen dat het niet altijd even makkelijk is en het veel tijd in beslag neemt. En daarom bieden wij graag hulp.

Content op verschillende niveaus

Wij kunnen jou op verschillende manieren helpen met de contentcreatie voor jouw website.

  • Blogs

Bloggen is ons op het lijf geschreven. Zo bloggen wij ook voor onze eigen 14 labels. Goede blogs zorgen voor een hogere positie in Google en natuurlijk is het een perfecte manier om jouw lezers te inspireren. Wij vinden het heerlijk om te schrijven over bijvoorbeeld bestemmingen en plekken om te overnachten. Natuurlijk ben je als bedrijf vrij om onderwerpen van blogs te bepalen maar wij helpen je hier ook graag bij.

  • Landingspagina’s

Bezoekers via zoekmachines naar een bepaalde pagina op jouw website leiden? Wij helpen je met het creëren van landingspagina’s die op het gebied van leesbaarheid en SEO perfect zijn.

  • Detailpagina’s

Ben je een aanbieder van diverse bestemmingen? Natuurlijk wil je ervoor zorgen dat je websitebezoekers over elke bestemming van alles kunnen lezen. Van de faciliteiten tot informatie over de accommodaties en omgeving. Zelf zijn wij hier op onze eigen websites dagelijks mee bezig. Naast informeren inspireren wij bezoekers op deze manier wat weer leidt tot hogere sales.

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met de contentcreatie voor jouw website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@blogs4travel.nl 

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!