Storytelling

Jouw websitebezoekers aan je binden door middel van storytelling? Wij helpen je graag!

Waarom storytelling?

Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijkheid heel erg belangrijk is als het gaat om contentcreatie. In elke tekst die wij schrijven, of het nu gaat om een blog of een post op social media, proberen wij dit persoonlijke aspect terug te laten keren. Dit omdat wij denken dat je als organisatie op deze manier veel geloofwaardiger overkomt en je zo een band creëert met je websitebezoekers.

Hoe wij dit doen?

Wij zijn een contentmarketingbureau actief in de toeristische sector. Wanneer je werkzaam bent in de reiswereld en hierover schrijft heb je de nodige reiservaring nodig. Dit hebben wij zodat wij weten waar we over schrijven en persoonlijke tips kunnen delen in onze teksten. Met ons team is er bijna altijd iemand aanwezig die een bepaalde plek of land heeft bezocht. Zo nemen wij een lezer mee in een verhaal.

De mogelijkheden

Ben je benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jou op het gebied van storytelling? Hieronder de mogelijkheden voor je op een rijtje

  • Blogs

Blogs zijn dé perfecte manier van storytelling. De bezoeker ziet (vaak) wie het blog geschreven heeft waardoor het extra persoonlijk is. Wij hebben veel ervaring op het gebied van bloggen en kunnen je naast bij het schrijven van blogs ook helpen met het bedenken van interessante onderwerpen. Onderwerpen waar men in geïnteresseerd is!

  • Algemene pagina’s 

De content op je website is heel belangrijk. Daarom is het van groot belang dat de “basis” pagina’s op je website kwalitatief goed scoren. Zo boei je bezoekers en houd je ze langer vast. Wij kunnen je helpen om authentieke, persoonlijke content te creëren.

Wil je meer weten over storytelling of eens sparren over de mogelijkheden? Dan zouden wij het leuk vinden als je contact opneemt via info@blogs4travel.nl

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!