Een opdracht(gever) in beeld: Estivotravel

3 juli 2020

In de reeks opdracht(gever) in beeld stellen wij elke keer een van onze opdrachtgevers centraal. Begin juni zijn wij gestart met een nieuwe opdracht voor Estivotravel. Een kleinschalige touroperator die stacaravans exploiteert op campings in Italië, Luxemburg, Kroatië, Spanje en Oostenrijk. Benieuwd hoe onze samenwerking eruit ziet? Lees dan zeker even mee.

Estivotravel opdracht(gever) in beeld

Wat wij doen voor Estivotravel

Sinds begin juni beheren wij de social media kanalen van Estivotravel. Om hun community te vergroten hebben wij een Facebookcampagne ingezet op likes. Daarnaast posten wij drie keer per week een post op Facebook en waar passend ook op Instagram. In juni waren deze posts vooral gericht op het stimuleren van boekingen, maar vanaf juli zullen we hier juist weer meer tips, ervaringen en inspiratie in plaatsen. Zo passen we de content aan op de periode waarin reizigers zich bevinden.

De eigen bestemmingen van Estivotravel staan bovendien op onze domeinen, zodat deze extra gepromoot kunnen worden. Je vindt de luxe accommodaties bijvoorbeeld terug op Glamping.nl, Gardameer.nl, Toscana.nl en Kids-Campings.com. Een andere manier om de boekingen voor Estivotravel als nieuwe touroperator te stimuleren.

Screenshot van Kids-Campings.com

Waarom werken voor deze opdrachtgever zo leuk is

Werken voor Estivotravel is leuk omdat het om een kleinschalige touroperator gaat, dus er nauw contact is met de opdrachtgever. Ook kun je gemakkelijk overleggen en ideeën uitwisselen.

Renske: “Het is bovendien leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan het versterken en vergroten van de community van Estivotravel. Vooral omdat de social media kanalen nog niet zo lang bestaan, waardoor het een leuke uitdaging is om dit goed op te zetten”.

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!