Renske Swarts heeft net haar Master Communicatie en Organisatie afgerond aan de Universiteit Utrecht. Tijdens deze masteropleiding heeft ze kennis opgedaan in het adviseren en analyseren van communicatievraagstukken. Voordat ze bij Blogs4Travel aan de slag ging, heeft ze haar afstudeerstage voltooid bij Adviesbureau voor Marketing & Public Relations Winkelman en Van Hessen. Hier heeft ze ervaring opgedaan met het opzetten en onderhouden van online campagnes en het vinden van content die aanslaat bij de doelgroep.

Voor deze afstudeerstage was Renske werkzaam bij Enginn en verantwoordelijk voor alle on- en offline communicatie rondom de Circulair Challenge. Een traject van een half jaar waarin duurzame start-ups de strijd met elkaar aangingen om het beste concept te ontwikkelen. Bij Enginn heeft Renske geleerd hoe je bekendheid kunt creëren voor een nieuw concept en hoe je dit concept tot een succes kunt maken.

Als Projectmanager van Blogs4Travel combineert zij haar marketing- en communicatiekennis met één van haar grote passies: reizen. Er staan nog een boel landen op haar wishlist voor een bezoekje. In de zomer was Renske zomers lang te vinden op de camping in Frankrijk als animatrice. De Franse cultuur heeft zij in de afgelopen jaren behoorlijk goed leren kennen, net als de verschillende regio’s van Frankrijk. In haar blogs deelt zij graag haar reiservaringen met jullie!

 

Renske-Blogs4Travel

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!