Word jij ons nieuwste teamlid?

Vacature community manager

Blogs4Travel specialiseert zich in het ontwikkelen van inspirerende reisblogs. We hebben inmiddels een tiental blogs mogen ontwikkelen, waaronder Glamping, Kids-campings.com en Gardameer.nl. Maar dat kunnen we niet alleen, we hebben een heel team van bloggers en community managers die ons daarbij helpen, maar we zoeken mensen!

De baan

Als community manager ben jij verantwoordelijk voor één van onze blogs. Het redigeren van de blogs die binnenkomen, het schrijven van blogs en de social media zijn een aantal taken die hierbij horen. Je hebt veel contact met bloggers, zowel online, als offline en met bedrijven die interesse hebben in advertentiemogelijkheden. Je bent het aanspreekpunt voor gasten die op de website aanvragen doen over het aanbod van de website. Daarnaast speelt het onderhoud van de website een grote rol in deze baan, SEO is een term die je hier vaak tegen zult komen..

Wat vinden wij belangrijk?

  • Je bent geïnteresseerd in de combinatie van internet en reizen
  • Je hebt affiniteit met één van onze labels
  • Je hebt oog voor detail en kunt nauwkeurig werken
  • Je werkt zelfstandig en resultaatgericht
  • Je hebt een bovenmatige interesse in social media

Bij Blogs4Travel dragen we graag ons steentje bij aan de maatschappij. Wanneer je werkzaam bent bij ons steun je automatisch Dream4Kids. Een organisatie die de dromen van kinderen met een (jeugd)trauma in vervulling laat gaan.

Is dit de baan voor jou? Stuur dan een mailtje naar info@blogs4travel.nl en wie weet zien we je snel!

Stuur een berichtje

Meld je vandaag nog aan bij Blogs4Travel!